Google Chrome geeft grijs scherm bij opstarten

Indien Google Chrome een grijs scherm geeft bij opstarten en F-Secure is bij u geïnstalleerd, kunt u deze instructie volgen om dit probleem op te lossen.

Benodigdheden

• Google Chrome
  • Andere browser
  • Internetverbinding

Stappen

1

Open link

Klik op onderstaande link om naar de Dropbox pagina te gaan:

https://www.dropbox.com/sh/ub1trbobl3gyuze/AAA5onvWHDHNcey7uucmyo9ra?dl=0

2

Open bestand

Klik vervolgens op het volgende bestand:

FSFW900-HF03-signed.fsfix

Als u hierop heeft geklikt, mag u op 'Downloaden -> Direct Downloaden' klikken.

3

Uitvoeren

Als de download gereed is, klikt u op het gedownload bestand en voer deze uit.

4

Herstart uw pc

Nadat de update van F-Secure is uitgevoerd, kunt u uw pc herstarten.

5

Testen

Zodra uw pc is herstart, kunt u controleren of Google Chrome weer naar behoren functioneert.