Website Van Herk Groep

Verzoek Opdrachtgever

Van Herk Groep in Rotterdam exploiteert en beheert woningen, winkels, bedrijfspanden en kantoren door heel Nederland. 

Onlinq werd gevraagd een nieuwe website te realiseren waarin vooral een zoekmechanisme, waarin eenvoudig en snel beschikbare panden vertoond worden, van belang was.  

Realisatie webdesign

De eerste stap in het traject was het in kaart brengen van doelen en functionaliteiten. Deze doelen werden vertaald naar een pakkend grafisch design met een krachtig zoekmechanisme. Hierdoor is het voor gebruikers mogelijk om op basis van hun gewenste voorkeuren zoals locatie, prijsklasse en oppervlakte de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is mogelijk om op de hoogte gehouden te worden indien er een pand beschikbaar komt en kan men direct bij interesse een bezichtiging in plannen. 

Verder was het belangrijk dat er middels een pagina aandacht werd geschonken aan Van Herk Charity waarmee zij zich inzetten voor goede doelen. Maar ook het inrichten van een chat functie behoorde tot de wensen.

Daarnaast verzorgt Onling ook de internetmarketing van Van Herk Groep. Meer informatie hierover vind je op www.onlinq.nl/portfolio/internetmarketing/van-herk       

De website werd in 2016 gerealiseerd. Echter zijn er onlangs nog flinke wijzigingen doorgevoerd om de snelheid van het zoeken te verbeteren.   

Bekijk zelf het eindresultaat op www.vanherkgroep.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op