Nieuwe website voor Restaurant Olijf in Nuenen

Verzoek opdrachtgever

Opdrachtgever Restaurant Olijf heeft Onlinq gevraagd een nieuwe website te realiseren. Hierin was het van belang dat de juiste beleving en warme uitstraling van het restaurant neergezet werd.

Realisatie webdesign

Voor Restaurant Olijf verzorgde Onlinq een nieuwe website die volledig op de huisstijl is afgestemd. De fotograaf weet de dagverse producten uitstekend vast te leggen en zorgt voor een duidelijke connectie met de seizoenen.   

De ingrediënten sfeer en klasse spelen dankzij deze foto’s en het stijlvolle design de hoofdrol. De website beschikt over de nieuwste technieken en is volledig responsive zodat ook gebruikers op mobiel of tablet op de juiste manier worden bediend. Zo kan men direct en eenvoudig een tafel reserveren. 

Middels het Onlinq CMS kan de klant zelf makkelijk en snel tekst en beeld wijzigen om actueel te blijven door in te spelen op de seizoenen.

Het eindresultaat is een smaak- en succesvolle vertaalslag van de kwaliteit en professionaliteit waar zowel Restaurant Olijf als Onlinq continue naar streven.  

Loopt het water u ook al in de mond? 

Neem gerust eens een kijkje op www.restaurantolijf.nl

Danny Tielemans van Restaurant Olijf
De website past perfect bij onze gewenste uitstraling.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op