Over Stefan Baan

De naam Stefan is inmiddels bekend bij onze klanten, aangezien hij altijd razend vlug de telefoon opneemt. Door de opgewekte toon van Stefan doet hij zowel klanten als collega's opvrolijken. Het zal u nooit overkomen dat Stefan chagrijnig een telefoongesprek afrondt.

Zoals hierboven wordt beschreven heet ik Stefan Baan. Inmiddels ben ik 28 en woon ik samen met mijn vriendin Iris, hondje Harry en sinds kort onze dochter Esmee. Het onbekende en voornamelijk rustige Zuilichem (bij Zaltbommel) heb ik ingeruild voor het drukkere Schijndel. Mijn vrolijke en soms uitbundige persoonlijkheid komt o.a. voort uit mijn passies. Zo vind ik het heerlijk om bezig te zijn met krachtapparatuur en cardio. Aangezien dit een recentelijke passie is, ben ik er niet nóg niet zo ervaren in. Ook hou ik er ook van om te gamen, films/series te bekijken, muziek te luisteren en shows van mijn favoriete cabaretiers Bert Visscher en Ronald Goedemondt bekijken. Ik kan bijna elke show uit mijn hoofd na spelen. Superhelden inspireren mij en drink graag een blikje Redbull.

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Onlinq als supportmedewerker. Deze functie is mij op het lijf geschreven omdat ik graag veel klantcontact heb. Elke dag specifieke wensen van de klanten vervullen en uitdagingen op mijn pad krijgen is hetgeen wat mij zo enthousiast maakt. Door deze specifieke wensen leer ik elke dag nog bij. Kan ik je ergens bij ondersteunen? Neem dan gerust contact met mij op.

Een afspraak met Stefan? Neem direct contact op!