Over Ron Cuijpers

Sinds dat Ron afgestudeerd is aan de opleiding ICT & Media Design, is hij werkzaam als webdeveloper bij Onlinq. Hij richt zich volledig op het maken van websites en apps die passen bij de wensen van de klant. “Op de pixel nauwkeurig ontwerpen en ontwikkelen past wel bij mij. Voor minder doe ik het niet” zegt Ron terwijl hij net een kleine wijziging doet in zijn code. Echt oog voor detail.

Op de vraag wat zijn hobby’s zijn, antwoordt hij: “Hobby’s… Ja, die heb ik wel. Motorrijden, genieten van een glas bier in de zomer of een rode wijn in de winter. Natuurlijk zit ik ook graag achter de computer.”

Onlangs heeft hij samen met Roy een motortraining gevolgd in Lelystad. “Het is erg interessant en leuk, maar bovenal waarbij jouw rijvaardigheden verder ontwikkeld worden. Ik raad het iedereen aan!” zegt hij vol enthousiasme. Met zijn CBR 600 F uit 1996 rijdt hij in de lente- en zomerperiode er graag tussenuit. “Eerst ging ik vaker alleen, maar het is toch leuker om z’n tweeën of meerdere personen te rijden. Er is dan meer dynamiek en je kunt afspreken om onderweg ergens een drankje te drinken” zegt hij. “Net over de grens (Duitsland) zijn de wegen goed en is de omgeving mooi” vervolgt hij.

Inmiddels hebben Ron en zijn vriendin een nieuwbouwwoning gekocht in Meterik. Volgens Ron een leuk en mooi dorp in het noorden van Limburg. Vol trots vertelt hij: “De rust die een dorp heeft en het contact die je met de buren hebt, maken het toch bijzonder”. Bij Onlinq grappen ze weleens over zijn Limburgse achtergrond. “Ach, ze weten niet wat ze missen, denk ik dan maar” zegt hij met een lach. “Bijvoorbeeld het ‘zoervleis’, ‘vloai’ en de Grand Prestige van Hertog Jan”.

Op de vraag of hij de grappen erg vindt, antwoord hij: “Nee hoor, als ze naar Limburg gaan zeg ik tegen hen dat ze hun paspoorten niet moeten vergeten. Het zou natuurlijk zonde zijn als ze deze mooie cultuur moeten missen”.

Een afspraak met Ron? Neem direct contact op!