Over Kees Kemper

We moeten de bel twee keer indrukken, want Kees heeft het niet gehoord. Met geluiddempende gehoorbeschermers op en een trui en broek vol zaagsel doet Kees de deur open. “Sorry, ik was druk bezig met klussen en ik had je niet gehoord.” Als we vragen waar hij mee bezig is antwoordt hij: “Er is altijd wel een projectje waar ik mee bezig ben. Nu wordt de zolder onder handen genomen. Compleet isoleren, kasten bouwen en elektra aanleggen.” Klussen is Kees’ z’n grootste hobby en hij is hier dan ook de meeste weekenden mee bezig. “Maar de grotere projecten zijn het leukste!”, vult hij lachend aan.

Dat Kees een aanpakker is die graag nieuwe dingen uitprobeert zie je niet alleen terug in zijn hobby, maar ook op zijn werk. Jaren terug had hij zelf een bedrijfje in webdesign en -ontwikkeling, maar hij besloot het roer om te gooien en de horeca in te gaan. “Ik werkte als bedrijfsleider en hoofd bediening bij een brasserie in Tilburg, met als doel uiteindelijk mijn eigen restaurant te beginnen.” Hier kwamen zijn sociale skills, flexibiliteit en harde werken goed van pas. Echter gooide corona een beetje roet in het eten en moest hij zijn ambitieuze plannen laten varen. “Het afgelopen jaar heb ik ook echt het plezier hierin verloren.”

Vandaar dat Kees wederom besloot het roer drastisch om te gooien en terug te gaan naar zijn oude liefde, de IT. Na een open sollicitatie bij Onlinq via één van Onlinq’s trouwe klanten, gaat hij aan de slag in twee verschillende functies. Development en support. “Een mooie combinatie van flexibiliteit, hard werken en mijn sociale skills.”

Overigens is Kees zijn ambitie niet verloren. “In september ga ik ook weer terug naar school. Ik ga software engineering combineren met mijn fulltime baan bij Onlinq.” Op de vraag of dat dan niet een zware tijd gaat worden antwoordt hij lachend: “Absoluut! Maar zoals mijn vader vroeger altijd zei, van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan.”

Een afspraak met Kees? Neem direct contact op!