Laat me mezelf even voorstellen: Ik ben Danny Poortier en sinds maart 2023 werkzaam bij Onlinq op de afdeling kantoorautomatisering als technical support engineer.

Dankzij mijn ervaring als ondernemer in het MKB, beschik ik over kennis van diverse branches, waaronder beveiliging, ICT, logistiek en recruitment. Deze brede achtergrond stelt mij in staat om tijdens mijn werkzaamheden als IT-supportmedewerker bij Onlinq goed inzicht te hebben en me goed in te leven in de behoeften van onze klanten.

Ik ben een actief persoon en heb een ondernemende instelling. Naast mijn focus op probleemoplossing en mijn plezier in mijn werk, geniet ik ook van andere activiteiten.

Eén keer per week speel ik badminton en daarnaast geef ik les in kickboksen.

Tijden veranderen en waar ik vroeger vijf dagen per week fanatiek in de sportschool te vinden was, ben ik tegenwoordig een trotse vader en familieman.

Ik haal veel voldoening uit het doorbrengen van zoveel mogelijk tijd met mijn gezin, of het nu gaat om een gezellig dagje Efteling of een wandeling in het bos.

's Avonds ontspan ik graag met het kijken van een film of serie. Het zal je niet verbazen dat ik de bijnaam "de Bourgondiër" heb, aangezien ik ook graag geniet van een bezoek aan de bioscoop, een terrasje of een feestje.

Je kunt erop vertrouwen dat ik ernaar streef het beste uit mezelf, de klant en Onlinq te halen!

Een afspraak met Danny? Neem direct contact op!