Hoe stel ik mijn toestel in als ik gebruik maak van flexplekken?

In deze handleiding wordt beschreven hoe u uw telefoon kan instellen als u op een andere plek (flexplex) werkt.

Benodigdheden

• 1A-manager
  • Gebruikersnaam (1A-manager)
  • Wachtwoord (1A-Manager)
  • Gebruikersnaam (VoIP-Toestel, is deze niet bekend neem contact op met Onlinq)

Stappen

1

Koppel gebruiker aan toestelnummer

Volg als eerste de volgende instructie. Hiermee zorgt dat de 1A-manager ziet wie u bent en welk toestel bij u hoort.

2

Mogelijkheid

Als u uw toestel heeft gekoppeld, kunt u op elke willekeurige plek inloggen met uw gebruikersnaam van het VoIP-toestel.

3

Inloggen op het toestel

U kunt doormiddel van *11+gebruikersnaam van uw VoIP-toestel inloggen.

Druk op 'OK' na het invoeren van deze combinatie.