Hoe kan ik telefoon permanent extern doorschakelen (binnen kantoortijden)

Deze instructie legt uit hoe u inkomende lijnen kan laten doorverbinden naar een ander nummer (mobiel, huisnummer, etc)

Benodigdheden

• 1A-manager
  • Gebruikersnaam (1A-manager)
  • Wachtwoord (1A-Manager)

Stappen

1

Navigeer naar 1A-manager

Ga naar uw 1A-manager door te navigeren naar domeinnaam.nl.alt001.com of server.domeinnaam.nl

Waar u uitkomt op de beginpagina van de 1A-manager. Klik vervolgens op 1A-manager.

Handleiding stap 1
2

Inloggen

Log op de volgende pagina in met uw inloggegevens.

3

Telefonie

Klik hierop volgend op 'telefonie'

Handleiding stap 3
4

Hoofdnummer instellingen

Klik op uw hoofdnummer onder het kopje 'Inkomende Lijnen'

5

Standaard acties

Navigeer naar standaard acties.

Vervolgens heeft u hier een aantal opties. Bij de optie doorschakelen naar nummer kunt u de inkomende lijn doorschakelen naar een ander nummer. U kunt door middel van uit te voeren acties kiezen wanneer de inkomende lijn doorgeschakeld moet worden.