Hoe koppel ik een gebruiker aan een toestel?

Deze instructie beschrijft hoe u een gebruiker aan een toestel koppelt.

*deze optie is van kracht als u de Phonetool wilt gebruiken*

Benodigdheden

• 1A-manager
  • Gebruikersnaam (1A-manager)
  • Wachtwoord (1A-Manager)

Stappen

1

Navigeer naar 1A-manager

Ga naar uw 1A-manager door te navigeren naar server.domeinnaam.nl of domeinnaam.nl.alt001.com

Waar u uitkomt op de beginpagina van de 1A-manager. Klik vervolgens op 1A-manager.

Handleiding stap 1
2

Inloggen

Log op de volgende pagina in met uw inloggegevens.

3

Gebruikers

Indien u nog geen gebruiker heeft, volg dan onderstaande stappen. Is dit wel het geval kunt u verder naar stap 5.

Klik start en vervolgens op gebruikers.

Handleiding stap 3
4

Gegevens

Voer gebruikersnaam, voornaam en achternaam in en klik op 'toevoegen'

Handleiding stap 4
5

Telefonie

Klik vervolgens op 'telefonie'

Handleiding stap 5
6

Toevoegen

Onder het kopje 'telefoonlijst' heeft u de optie 'Kies nieuwe telefoniegebruiker'

Selecteer de gebruiker van toepassing en klik op 'toevoegen'

Handleiding stap 6
7

Rechten

Geef in het volgende scherm het nummer, naam en rechten in en klik op 'opslaan'