Hoe geef ik Onlinq toegang op mijn MAC computer m.b.v. Teamviewer?

Deze instructie legt uit hoe u Teamviewer download, installeert en Onlinq toegang geeft tot uw MAC computer met behulp van Teamviewer.

Benodigdheden

• MAC computer
  • Versie 10.15 (Catalina)
  • Internet verbinding
  • Wachtwoord van uw MAC computer

Stappen

1

Download Teamviewer

Navigeer (met Safari) naar de website https://teamviewer.com en download Teamviewer m.b.v. de "groene knop"

Handleiding stap 1
2

Open de download

Klik (links bovenin) op de pijl die naar beneden wijst. Dubbelklik vervolgens op 'TeamViewer.dmg'

Handleiding stap 2
3

Installeer Teamviewer (1)

Dubbelklik op 'Install Teamviewer'

Handleiding stap 3
4

Introductie

Klik op 'Ga door' om door te gaan in de installatie.

Handleiding stap 4
5

Licentie

Accepteer de licentieovereenkomst door te drukken op 'Ga door'

Handleiding stap 5
6

Installatietype

Klik op 'Installeer' om door te gaan.

Handleiding stap 6
7

Wachtwoord

Geef het wachtwoord van uw MAC in en klik op 'Installeer' om door te gaan.

Handleiding stap 7
8

Voltooid

De installatie is gelukt. Klik op 'Sluit'

Handleiding stap 8
9

Opruimen

De installatie vraagt vervolgens of u het installatiebestand 'Teamviewer' wilt behouden of wilt weggooien. Kies voor 'Laat staan'

Handleiding stap 9
10

Toegang zonder toezicht

U krijgt de mogelijkheid om vooraf een wachtwoord in te stellen voor Teamviewer toegang.

Klik op 'Overslaan'

Handleiding stap 9
11

Installatie Voltooid

De installatie is voltooid.

Klik op 'Einde'

Handleiding stap 10
12

Systeemtoegang

Om Onlinq controle op uw MAC te geven, dient u instellingen aan te passen.

Klik bij 'Schermopname' op 'Toegang Vragen'

Handleiding stap 11
13

Open Systeemvoorkeuren

Klik op 'Systeemvoorkeuren'

Handleiding stap 12
14

Toegankelijkheid

Klik op het hangslot en geef uw wachtwoord van uw MAC in om de instellingen te wijzigen.

Klik op 'Toegankelijkheid'

Indien u het Teamviewer icoon niet ziet, klik u op +. Hiermee wordt Finder geopend. In Finder klikt u op 'Programma's/Apps' en zoekt en dubbelklikt u op 'Teamviewer'

Zet een vinkje voor 'Teamviewer'

15

Volledige schijftoegang

Klik op 'Volledige schijftoegang'

Vervolgens op +. Hiermee wordt Finder geopend. In Finder klikt u op 'Programma's/Apps' en zoekt en dubbelklikt u op 'Teamviewer'

Zet een vinkje voor 'Teamviewer'

16

Schermopname

Klik op 'Schermopname'

Zet een vinkje voor 'Teamviewer

Klik op de hangslot om de instellingen op te slaan.

Handleiding stap 15
17

Teamviewer ID en wachtwoord

Open Teamviewer vanuit uw Dock (taakbalk onderin) en open Teamviewer

Communiceer Teamviewer ID en wachtwoord naar Onlinq om toegang te verlenen.