Office 365 instellen op Outlook via Configuratiescherm

Deze handleiding is bestemd voor gebruikers van Office365. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u uw Office 365 account kunt koppelen aan Outlook doormiddel van het Configuratiescherm in Windows.

Let Op: In deze instructie is uitgegaan van Windows 10

Benodigdheden

• Outlook voor Windows
  • Uw e-mailadres
  • Uw wachtwoord

Stappen

1

Configuratiescherm

• Zoek naar het 'Configuratiescherm' door de zoekoptie in Windows
  • Kies voor 'Configuratiescherm'
Handleiding stap 1
2

Gebruikersaccounts

• Kies voor 'Gebruikersaccount'
Handleiding stap 2
3

Mail (Microsoft Outlook 20xx)

• Kies vervolgens voor 'Mail'

LET OP: U heeft alleen deze optie als Outlook is geïnstalleerd op uw pc.

Handleiding stap 3
4

Profielen weergeven

• Kies voor 'Profielen weergeven...'
Handleiding stap 4
5

Toevoegen

• Kies voor 'Toevoegen...' om een nieuw profiel aan te maken
Handleiding stap 5
6

Profielnaam

• Geef een profielnaam in bijvoorbeeld Office 365
  • Klik op 'OK'
Handleiding stap 6
7

Profiel toevoegen

• Geef op de pagina Automatische accountconfiguratie uw naam, e-mailadres en wachtwoord op en kies 'Volgende'
Handleiding stap 7
8

Validatie

Uw account wordt gevalideerd. Als dit is gebeurd, kiest u voor 'Voltooien'

Handleiding stap 8
9

Profiel gebruiken

Indien u geen ander profiel dan alleen het Office 365 (test account) gebruikt, kunnen wij u adviseren om bij de optie 'Altijd dit profiel gebruiken' het account te selecteren waarin u het meeste werkt.