Hoe open ik een gedeelde mailbox via webmail?

Deze instructie legt uit hoe u de gedeelde mailbox opent in de webmail van Office 365

Benodigdheden

• E-mail adres
  • Wachtwoord

Stappen

1

Inloggen

Navigeer naar https://portal.office.com en login met uw eigen E-mail adres en wachtwoord.

Handleiding stap 1
2

Gedeelde map toevoegen

Als u in uw mail bent aangekomen, kunt u met de rechter muisknop op uw E-mailadres/Naam klikken en kiezen voor: 'Gedeelde map toevoegen'

Handleiding stap 2
3

E-mail

Klik vervolgens op de optie: 'E-mail'

Handleiding stap 3
4

Selecteer de gedeelde map

Zoek de gedeelde map in kwestie en klik vervolgens op 'Toevoegen'

Handleiding stap 4
5

Toevoeging

Na het uitvoeren van bovenstaande stap zult u nu de Gedeelde Map onder uw persoonlijke mappen zien die horen bij uw eigen e-mail adres.