Internetmarketing

Opdracht

Restaurant Steak & Dine begon met één sfeervolle locatie in Son die nog altijd garant staat voor een gezellige avond uit. Inmiddels heeft restaurant Steak & Dine een tweede locatie geopend in Valkenswaard. De eigenaar Remko van Koesveld van restaurant Steak & Dine had als wens optimaal zichtbaar te zijn in de nabije omgeving via het internet.


Realisatie

Onlinq heeft een internet marketing strategie uitgewerkt voor Restaurant Steak & Dine om structuur en richting te geven aan de werkzaamheden waarbij we zo efficiënt mogelijk de doelen van deze klant wisten te bereiken. 

Dit hebben we onder andere middels beeldadvertenties gedaan. Beeldadvertenties vergroten de zichtbaarheid en daarbij ook de naamsbekendheid van een bedrijf bij de juiste interessegroep. Wanneer mensen simpelweg een kijkje kwamen nemen op de website van Steak & Dine, werden beeldadvertenties met een pakkende boodschap tot 30 dagen lang aan hen getoond op externe websites. Op deze wijze keerden mensen sneller terug om alsnog een reservering te plaatsen of te bellen.