Onlinq neemt automatiseerder Descom+ over

Met ingang van 1 januari 2019 nemen wij alle serverklanten van Descom+ over. Descom+ is een bekende naam op het gebied van automatisering in de regio Valkenswaard. 

Eigenaar Jan van Gerven van Descom+ is op zoek gegaan naar een partij aan wij hij zijn serverklanten toevertrouwt en kwam hierbij uit bij Onlinq. In de selectie van de juiste partner ging Jan uiteraard niet over één nacht ijs. "Kennis van automatisering is essentieel. Maar voor mij even belangrijk is het gevoel bij een organisatie.", aldus Jan. Voor beide bedrijven geldt dat naar de automatisering gekeken wordt vanuit gebruikersperspectief. "Wij zijn van mening dat IT vóór een bedrijf moet werken", benadrukt eigenaar Tom van Nunen van Onlinq. "Nog te vaak denken IT bedrijven in producten en technische termen. Beide bedrijven vinden het belangrijk om IT in Jip & Janneke taal uit te leggen".

Doordat het beheer van Descom+ wordt overgenomen door Onlinq wijzigt er ook niets aan de techniek. Alleen het aanspreekpunt wijzigt. "We vinden het belangrijk alle klanten goed te leren kennen. Dat is dan ook de reden dat we samen met Jan alle klanten gaan bezoeken in november en december.", aldus Tom.

Wat wél wijzigt door de overname is de bereikbaarheid en uitbreiding van de dienstverlening. "Ik was natuurlijk ZZP'er. Dus ik was beperkt in mijn mogelijkheden. Bij Onlinq staat een team van 7 medewerkers klaar. Bovendien is de dienstverlening van Onlinq breder dan die van Descom+.", vertelt Jan enthousiast.

Tijdens de afspraak die wordt gemaakt staat kennismaking voorop. Uiteraard zal ook de automatisering worden besproken om zodoende de beste ervaring te bieden of te gaan bieden. De prettige en hechte samenwerking tussen beide partijen staat garant voor een soepele overgang.