Contact Webdesign Oirschot

Onlinq in Son is eenvoudig bereikbaar.
U vindt ons in Son nabij Eindhoven via de A50 afrit 8.

Het team van Onlinq
Oplossingen donut

Onlinq: al vanaf 2000 uw partner

Onlinq uit Son en Breugel is al sinds 2000 uw partner voor een breed scala internetdiensten voor ZZP'ers en het MKB in de regio van Son en Breugel. Onze diensten zijn zeker niet beperkt tot Son en Breugel. Wij zijn o.a. ook actief in Eindhoven, Sint-Oedenrode, Son en BreugelBest, Nuenen en Middelbeers.

Missie

Onlinq wil de klant optimaal ondersteunen door het leveren van excellente online producten en diensten en is hierin slagvaardig door veelzijdige kennis en voortdurende innovatie. Door continue klantfocus en een hoge mate van betrokkenheid en loyaliteit streeft Onlinq naar langdurige klantrelaties en stelt hierbij de wensen van de klant voorop.

Visie

Het internet vormt de basis voor steeds meer werkzaamheden. ICT is dan ook onmisbaar voor de continuïteit van moderne bedrijven. Webtechnologieën maken het mogelijk om enerzijds uw bedrijf te presenteren, anderzijds om via gestroomlijnde applicaties optimaal uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Onlinq gelooft in een bedrijfsvoering waarin klantgerichtheid, oplossingsgericht werken, continue kennisontwikkeling centraal staat. Onlinq is een innovatieve partner. Zo kan men bij ons terecht voor o.a. websites, webapplicaties, hosted oplossingen, narrow casting en VoIP.

Informatie dient overal, altijd en op iedere locatie beschikbaar te zijn. Onlinq heeft deze marktvraag herkend en biedt oplossingen waarbij mobiliteit tot centraal thema zijn verheven.

Klanten die vertrouwen op de dienstverlening van Onlinq weten zich verzekerd van een aanpak waarin kennis van producten, kennis van bedrijfsprocessen, oplossingsgericht denken en handelen centraal staan.

Het team van Onlinq

Onlinq is in 2000 opgericht door Tom van Nunen en Roy Vissers. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de leiding van het bedrijf. Graag laten wij u kennis maken met de medewerkers van ons bedrijf.

Tom van Nunen

Tom van Nunen

Biografie

Ik ben mijn loopbaan gestart bij de Rabobank. Bij de Rabobank heb ik met veel enthousiasme diverse functies vervuld van Risico & Procescontrol tot aan Marketing en CRM Manager. Optimale klantbediening stond in deze functies voor mij centraal. Gelijktijdig met mijn dienstverband heb ik samen met Roy in 2000 ons bedrijf opgericht. In de start-up fase stond het realiseren van zakelijke websites centraal. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die een breed scala aan online producten en diensten levert. Optimale klantbediening en hiermee klantgerichtheid staan voor mij nog altijd voorop.

Opleidingen

  • HAVO
  • HEAO Bedrijfseconomie
  • Prince2 Projectmanagement

Volg mij op LinkedIn

Roy Vissers

Roy Vissers

Biografie

Ik ben mijn carrière gestart bij Océ. Hierbij was ik werkzaam als proces- en applicatieconsultant en ondersteunde ik alle dochterondernemingen in Europa op het gebied van processen en applicaties. Na ruim tien jaar ben ik fulltime mede-eigenaar geworden van Onlinq. De kennis van bedrijfsprocessen die ik bij Océ heb opgedaan gebruik ik tegenwoordig voor het optimaliseren van processen en applicaties bij onze klanten. Ik ga met onze klanten graag de diepte in om processen maximaal te ondersteunen door middel van online technologieën. Dit geldt eveneens voor mijn webdesignwerkzaamheden. Ik wil een klant écht leren kennen om dit te vertalen naar het perfecte ontwerp.

Opleidingen

  • Koninklijk Technisch Atheneum
  • HEAO Bedrijfskunde voor het middenkader

Volg mij op LinkedIn

Social media - Facebook uitbesteden

Adel Grable

Tijdens mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch heb ik mezelf mogen ontwikkelen tot een allround informatie en interactiestrateeg waarbij ik mijn eigen creatieve invulling voortdurend kan toepassen. Tijdens mijn stage kwam ik dan ook terecht op de afdeling Online Strategie waar ik werkzaamheden heb mogen verrichten voor merken als; de Mandemakers groep, de Efteling, Waterschap Aa en Maas, Brabant Water en de Rabobank. Na mijn stage kreeg ik een opdracht bij HP Nederland voor het vervaardigen van en adviseren over de inhoud van een presentatie.

Tijdens de minor Online Marketing heb ik mijn kennis kunnen toepassen en gaf me dit een compleet nieuwe kijk op de online wereld, wat de online marketeer in mij wakker riep.

Omdat ik mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot mijn eigen vakgebied wilde uitbreiden, ben ik sinds 2014 werkzaam bij Onlinq als online marketeer. Bij Onlinq ben ik verantwoordelijk voor diverse diensten zoals zoekmachineoptimalisatie en het ontwerpen van socialmedia-uitingen. Daarnaast voer ik voor diverse klanten doordachte internetmarketing strategieën uit en bekijk ik de mogelijkheden voor maximaal rendement. De uitvoering hiervan bestaat o.a. uit het optimaliseren van organische zoekresultaten (SEO), adverteren binnen Google (SEA) en het opzetten van rendabele socialmedia-campagnes. 

Ik ben een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Dit zorgt er voor dat ik buiten de kaders denk met het oog op de visie en missie van een organisatie. Ik zie mezelf dan ook als een gedreven internetmarketing expert die organisaties wil helpen zich beter te positioneren, door mijn communicatieve achtergrond te koppelen aan mijn creatieve invulling. Mijn ambitie voor dit vakgebied blijft groot aangezien het elke keer weer een uitdaging blijft om slim in te spelen op de ontwikkelingen die voortdurend plaatsvinden. Ik wil hierbij zoveel mogelijk inspelen op de wens en behoefte van onze klanten en bijbehorende doelgroepen. En natuurlijk niet onbelangrijk, een prettige werksfeer creëren voor mij en mijn collega’s.

Opleidingen

  • HAVO – Heerbeeck College Best
  • HBO – Communicatie & Multimedia Design

Volg mij op LinkedIn