Contact Webdesign Oirschot

Onlinq in Oirschot is eenvoudig bereikbaar.

 

U vindt ons naast de A58 tussen Eindhoven en Tilburg op bedrijventerrein De Scheper in Oirschot.

Het team van Onlinq
Oplossingen donut

Onlinq: al vanaf 2000 uw partner

Onlinq uit Oirschot is al sinds 2000 uw partner voor een breed scala internetdiensten voor ZZP'ers en het MKB in de regio van Oirschot. Onze diensten zijn zeker niet beperkt tot Oirschot. Wij zijn o.a. ook actief in Eindhoven, Sint-Oedenrode, Son en BreugelBest, Nuenen en Middelbeers.

Missie

Onlinq wil de klant optimaal ondersteunen door het leveren van excellente online producten en diensten en is hierin slagvaardig door veelzijdige kennis en voortdurende innovatie. Door continue klantfocus en een hoge mate van betrokkenheid en loyaliteit streeft Onlinq naar langdurige klantrelaties en stelt hierbij de wensen van de klant voorop.

Visie

Het internet vormt de basis voor steeds meer werkzaamheden. ICT is dan ook onmisbaar voor de continuïteit van moderne bedrijven. Webtechnologieën maken het mogelijk om enerzijds uw bedrijf te presenteren, anderzijds om via gestroomlijnde applicaties optimaal uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Onlinq gelooft in een bedrijfsvoering waarin klantgerichtheid, oplossingsgericht werken, continue kennisontwikkeling centraal staat. Onlinq is een innovatieve partner. Zo kan men bij ons terecht voor o.a. websites, webapplicaties, hosted oplossingen, narrow casting en VoIP.

Informatie dient overal, altijd en op iedere locatie beschikbaar te zijn. Onlinq heeft deze marktvraag herkend en biedt oplossingen waarbij mobiliteit tot centraal thema zijn verheven.

Klanten die vertrouwen op de dienstverlening van Onlinq weten zich verzekerd van een aanpak waarin kennis van producten, kennis van bedrijfsprocessen, oplossingsgericht denken en handelen centraal staan.

Het team van Onlinq

Onlinq is in 2000 opgericht door Tom van Nunen en Roy Vissers. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de leiding van het bedrijf. Graag laten wij u kennis maken met de medewerkers van ons bedrijf.

Tom van Nunen

Tom van Nunen

Biografie

Ik ben mijn loopbaan gestart bij de Rabobank. Bij de Rabobank heb ik met veel enthousiasme diverse functies vervuld van Risico & Procescontrol tot aan Marketing en CRM Manager. Optimale klantbediening stond in deze functies voor mij centraal. Gelijktijdig met mijn dienstverband heb ik samen met Roy in 2000 ons bedrijf opgericht. In de start-up fase stond het realiseren van zakelijke websites centraal. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die een breed scala aan online producten en diensten levert. Optimale klantbediening en hiermee klantgerichtheid staan voor mij nog altijd voorop.

Opleidingen

 • HAVO
 • HEAO Bedrijfseconomie
 • Prince2 Projectmanagement

Volg mij op LinkedIn

Roy Vissers

Roy Vissers

Biografie

Ik ben mijn carrière gestart bij Océ. Hierbij was ik werkzaam als proces- en applicatieconsultant en ondersteunde ik alle dochterondernemingen in Europa op het gebied van processen en applicaties. Na ruim tien jaar ben ik fulltime mede-eigenaar geworden van Onlinq. De kennis van bedrijfsprocessen die ik bij Océ heb opgedaan gebruik ik tegenwoordig voor het optimaliseren van processen en applicaties bij onze klanten. Ik ga met onze klanten graag de diepte in om processen maximaal te ondersteunen door middel van online technologieën. Dit geldt eveneens voor mijn webdesignwerkzaamheden. Ik wil een klant écht leren kennen om dit te vertalen naar het perfecte ontwerp.

Opleidingen

 • Koninklijk Technisch Atheneum
 • HEAO Bedrijfskunde voor het middenkader

Volg mij op LinkedIn

Atila van 't Hof

Atila van 't Hof

Biografie

Tijdens mijn opleiding HBO ICT & Business aan Fontys Hogeschool te Eindhoven, ben ik voortdurend actief op het gebied van e-business en e-commerce. Daarnaast word ik opgeleid tot allround IT-er. Voordat ik startte bij Onlinq was ik werkzaam in de detailhandel. Omdat ik mijn kennis en vaardigheden met betrekking tot mijn eigen vakgebied (ICT, Business) wilde uitbreiden, ben ik sinds 2013 werkzaam bij Onlinq. Bij Onlinq ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de diverse diensten zoals zoekmachineoptimalisatie en social outsourcing van bedrijven.


Het blijft elke keer weer een uitdaging om in te spelen op de huidige ontwikkelingen en hiermee aan de slag te gaan. Mijn jonge, dynamische kijk op het ict gerelateerde bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik continue zoek naar een oplossing op maat. Ik wil hierbij zoveel mogelijk inspelen op de wens en behoefte van onze klant. De combinatie van ICT en business is erg afwisselend en verveelt nooit.
 

Opleidingen

 • VMBO
 • MBO - Sociaal Juridische Leerweg
 • HBO - Small Business & Retail Management
 • HBO - ICT & Business

Volg mij op LinkedIn

Lisa Martens

Lisa Martens

Biografie

Als vierdejaars student van de opleiding Interactief vormgeving aan het SintLucas ben ik steeds bezig met het ontwikkelen en verbeteren van alle interacties op een beeldscherm. Daarbij ben ik geïnteresseerd in het creëren van de beste digitale gebruikerservaring.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe technologieën. Die technologieën volg ik dan ook op de voet en ik experimenteer waar mogelijk. Hierdoor kan ik mijn werkwijze ook zeer makkelijk aanpassen aan nieuwe mogelijkheden of methodes.

Ik zorg ervoor dat de klant de meest optimale website heeft waar elke bezoeker van kan genieten.

Opleidingen

 • VMBO T
 • MBO - Interactieve Vormgeving

Volg mij op LinkedIn

Karst Mourits

Karst Mourits

Biografie

Toen ik een jaar of 6 was, kwam ik voor het eerst in aanraking met een computer. Naar later bleek was het love-at-first-sight. 

Enkele jaren later ben ik naar Thailand verhuisd waar ik 4 jaar heb gewoond. Daar ben ik voor het eerst gaan programmeren. Als freelance-IT’er in Bangkok ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende bedrijven en culturen. 

Met een theoretische bagage verkregen uit opleidingen en ervaring heb ik een brede fundamentele basiskennis  van systeembeheer tot applicatie ontwikkeling opgebouwd. Dit komt zeer goed van pas bij de variatie aan projecten binnen Onlinq. 

Opleidingen

 • VWO Heerbeeck College, Best (3 jaar)
 • International global Certificate of Secondary Education in Bangkok, Thailand
 • International Baccalaureate in Bangkok, Thailand

Volg mij op LinkedIn